SOBRE NOSALTRES

SOBRE NOSALTRES:

BCL Assessorament i Gestió Integral, S.L.P. és un despatx interdisciplinari especialitzat en l’assessorament integral i personalitzat a empreses, autònoms i particulars en l’àmbit comptable, fiscal, laboral, mercantil i jurídic. El nostre objectiu principal és oferir un servei professional, personalitzat i específic a les seves necessitats, establint una relació de confiança i de col·laboració.

ELS VALORS DE L'EMPRESA:

Integritat:

El compromís, la responsabilitat, la transparència i la sinceritat són claus en el desenvolupament de la nostra feina.

Qualitat:

El nostre objectiu és oferir un servei òptim, prioritzant la qualitat de les nostres accions, donant una resposta immediata a les demandes i anticipant-nos a les necessitats dels nostres clients.

Passió:

Ens apassiona la nostra feina, gaudim oferint els nostres coneixements i resolent les necessitats dels clients i busquem superar-nos dia a dia per donar el millor servei.

Treball en equip:

Treballem amb un lideratge i compromís compartit, oferint un servei integral, en un ambient en el que es promou l’enriquiment mutu, on es valora i respecten totes les opinions dels professionals i on el treball de cada membre de l’equip és fonamental.

Formació
contínua:

Invertim en la formació contínua i en la millora tecnològica per oferir el millor servei.